Днес над страната облачността ще е променлива, предимно значителна. Преди обяд, главно

...
Днес над страната облачността ще е променлива, предимно значителна. Преди обяд, главно
Коментари Харесай

Облачно над цялата страна

Днес над страната облачността ще е променлива, най-вече забележителна. Преди обяд, основно в Северозападна България ще има превалявания от дъжд, а в следобедните часове ще превали и в останалата част от страната. Вечерта тук-там преваляванията ще са интензивни и съпроводени с гръмотевици. Ще духа до сдържан югозападен вятър, след обяд ще стартира да се ориентира от запад. Ще се задържи топло с оптимални температури сред 18° и 23°, в София - към 18°.
 

Над Черноморието облачността ще е променлива. Вечерта и през нощта против неделя ще има превалявания от дъжд, в обособени региони и ще прегърми. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 18° и 22°, по-ниски - сред 12° и 15°, ще са на север от нос Калиакра. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще е 2 до 3 бала.

Над планините облачността ще е забележителна, след обяд на доста места с превалявания от дъжд, над 2200 метра - от сняг. В обособени региони и ще прегърми. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра - към 6°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР